Afholdt præst går på pension
Bodil Rønnov Due fra Husum går 1. marts på pension fra stillingen som præst ved Grundtvigs Kirke og som hospitalspræst på Bispebjerg Hospital.

– Vi siger farvel til en dygtig præst og en god kollega, som med en stilfærdig myndighed har sat sit præg på tingene. Det kendetegner Bodil, at hun altid har fokus på mennesket og det nære fællesskab. Hun har sig selv med. Hun tør stå ved sin egen sårbarhed og evner derfor at komme andre i møde, siger Palle Kongsgaard, præst og daglig leder i Grundtvigs Kirke.
– Bodil taler aldrig oppefra og ned, altid nedefra og op. Hendes prædikener er afdæmpede, nærværende og teologisk indholdsmættede. På hospitalet har hun været at finde i den vanskelige samtale ved patientens seng og i det konkrete samarbejde med personalet på afdelingerne. Bodil har været god for såvel dybe samtaler som kradse replikker, når kirkens arkitektur og vores egen storhed har været ved at løbe af med os, siger Palle Kongsgaard. 
Der afholdes afskedsgudstjeneste søndag den 18. januar, kl. 10 med efterfølgende reception i Grundvigs Kirke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top