Vil du gerne se en e-bog i virkeligheden?
Besøg Husum Bibliotek hele december. De udstiller en julekalender, som hedder Storm over Fortælleøen. Bogen findes kun som e-bog, men her kan du se den på papir. Forfatteren har fremstillet et eneste eksemplar, og den kommer til at ligge i børnebibliotekets glasmontre. Her kan man se selve bogen og de 30 billedsider, og hvis man […]

Besøg Husum Bibliotek hele december. De udstiller en julekalender, som hedder Storm over Fortælleøen. Bogen findes kun som e-bog, men her kan du se den på papir. Forfatteren har fremstillet et eneste eksemplar, og den kommer til at ligge i børnebibliotekets glasmontre. Her kan man se selve bogen og de 30 billedsider, og hvis man er heldig, kan man engang imellem lokke bibliotekaren til at tage bogen ud af skabet, så man kan se den rigtigt. Før Storm over Fortælleøen udkom en anden e-bog om de samme personer, den hedder Fortælleøen i Tryllesøen. Begge bøger er julekalender for børn og kan lånes på reolen for e-bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top