Vi kan ikke få armene ned!
Dansk Flygtningehjælps landsindsamling søndag d. 9. november i Brønshøj/Husum distriktet indbragte i år 136.511 kr., hvilket er en stigning på 27% fra sidste år

-Sidste år opnåede vi et fantastisk resultat, men i år gik indsamlingen over alt forventning takket være de 122 frivillige indsamlere, der valgte at bruge 3 timer på at samle ind, siger Camilla Torp-Smith, der var koordinator i bydelen. Alle indsamlede midler går til flygtninge og fordrevne i bl.a. Syrien, Sydsudan og Den Centrakafrikanske Republik.
Camilla Torp-Smith tilføjer, at der i år var en dækningsprocent på ruterne på 100 i Brønshøj og 89 i Husum – det er bare så super flot!
Takket være lokale sponsorer kunne vi tilbyde lidt forplejning til de friske indsamlere der valgte at dukke op. Sponsorerne var Kirstens Konditori på Frederikssundsvej, EuroSpar i Ruten og Vatans Bazar på Frederikssundsvej. Ud over forplejningssponsorer takkes også for lån af lokaler i Kulturhuset Pilegården og Danske Bank i Vanløse for modtagelse af kontanter.

Skridttæller­konkurrence
For 3. år i træk havde de lokale koordinatorer i Brønshøj/Husum distriktet sørget for en skridttællerkonkurrence for indsamlerne med præmier sponsoreret af Matas på Frederikssundsvej 156A, Café Staalvand på Brønshøjvej, Restaurant La Belinda på Frederikssundsvej 331 og Skjold Burne på Frederikssundsvej 152B.
4 vindere blev det til i år og i alt 605.000 skridt svarende til 424 km, hvoraf Marianne Knorr gik sig til førstepladsen med 17.525 skridt. Præmierne blev traditionen tro overrakt på Cafe Staalvand af leder af Flygtningehjælpens kampagnekoordinator, Jens Engedal torsdag i sidste uger, siger Camilla Torp-Smith.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top