Traditionsrigt luciaoptog
De fine hvide kjoler og de røde bånd er strøget, og luciasangen har været øvet de sidste to måneder. Den selvejende institution Parkhøj i Brønshøj har masser af traditioner i julen. Én af dem er Luciaoptoget, hvilket er et absolut højdepunkt for de 38 børnehavebørn i julemåneden. -Børnene går meget op i traditionen, og det […]

De fine hvide kjoler og de røde bånd er strøget, og luciasangen har været øvet de sidste to måneder.
Den selvejende institution Parkhøj i Brønshøj har masser af traditioner i julen. Én af dem er Luciaoptoget, hvilket er et absolut højdepunkt for de 38 børnehavebørn i julemåneden.
-Børnene går meget op i traditionen, og det er altid de ældste børn, der får lov til at gå luciaoptog. Vi trækker lod om, hvem der skal være brude. Der er altid to brude, så er der én man kan støtte sig til, fortæller souschef Jeanette Matern.
Efter Luciaoptoget sang børnene Søren Banjomus, og der blev serveret gløgg, saftevand og æbleskiver udenfor i haven i skæret af lanterner og fakler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top