Stadion tilbage på sporet med 7 måls sejr
IF Stadion – Sydhavsøerne 28-21 (15-11)

Stadion tog søndag eftermiddag imod Sydhavsøerne i kampen om 2. pladsen og om at hænge på topholdet fra Køge, som indtager førstepladsen i tabellen. Stadion var virkelig tændte fra starten af kampen og holdt et flot niveau, som ikke tillod gæsterne meget. Hjemmeholdet holdt halvlegen igennem et forspring på 3-4 mål og gik fuldt fortjent til pause med 15-11. Efter pausen øgede Stadion føringen, og der var ikke på noget tidspunkt tvivl om vinderen, kun størrelsen på sejren. Efter kampen var det også en tilfreds Stadion træner, Thomas Schou, som lagde stor vægt på, at der var fokus fra start og at alle var parat fra første fløjt. Endnu engang var det et stærkt forsvar, der holdt modstanderne fra fadet og nu ses der frem til topopgøret ude på lørdag imod rækkens duks fra Køge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top