Sjovt og hyggeligt fodboldstævne
130 børn og unge fra hele landet var samlet i København, da Spillerforeningens Player Social Responsbility afholdte det første landsdækkende Arena Spartacus-fodboldstævne

Sidste weekend slog Spillerforeningens Player Social Responsbility dørene op til det første Arena Spartacus landsstævne nogensinde, et socialt fodboldstævne for Arena Spartacus’ arenaer rundt om i landet. I og med at det er et socialt stævne, er fokus ikke på resultaterne, men på at alle har en sjov og hyggelig dag.
Fodboldstævnet foregik på ”Sjakket” på Nørrebro, hvor godt 130 børn deltog ”kampen” om titlen som Danmarks bedste arena.
6 piger fra Husum ankom spændte, og var klar til kamp. De har i de seneste uger trænet hårdt til mesterskabet.
I de indledende runder skulle pigerne blandt andre op imod holdene fra Bispebjerg, Aalborg og Bornholm.
Kampene var tætte og intense og der blev kæmpet om hver eneste bold.
Efter en lang dag, blev der fundet en vinder af drengeturneringen og af pigeturneringen. Drengene fra Herlev viste sig at være en uoverkommelig modstander, og løb med guldmedaljerne og titlen som Danmarks bedste Arena, mens pigernes hold 1 fra Bispebjerg blev vindere af pigeturneringen, efter en fantastisk finalekamp mod Aalborg-piger. Pigerne fra Arena Husum kunne stolt tage fra Sjakket med en flot 3. plads. Alt i alt var stævnet en succes og alle forlod Sjakket – en fantastisk oplevelse rigere.
Der blev spillet en drengeturnering, hvor 14 hold fra henholdsvis Aalborg, Bornholm, Bispebjerg, Frederiksberg, Herlev og Høje Taastrup spillede mod hinanden. Pigeturneringen bestod af otte hold fra Aalborg, Bornholm, Bispebjerg, Herlev og Husum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top