”Sammen gennem kulden” samler vintertøj til hjemløse
Fire unge fra DSU København Nord og socialborgmester Jesper Christensen stod en kold søndag på Brønshøj Torv for at samle gammelt vintertøj ind, for senere at viderebringe det til hjemløse i København

DSU´erne og Jesper Christensen tog imod så meget tøj, at selv borgmesteren måtte vise sig fra sin praktiske side og hjælpe med at slæbe tøjet hen i socialdemokraternes lokaler i Brønshøj.
– Alt tøjet bliver i løbet af ugen afleveret til morgencaféen ”GRACE” som ikke blot tager sig at danske hjemløse, men også af hjemløse immigranter. GRACE modtager hver dag nye hjemløse og derfor har de virkelig brug for tøjet, siger Laura Rosenvinge fra de lokale DSU´ere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top