Mens vi venter
Årets juleunderholdning i Pilegården og Rytterskolen fortsætter for fuldt blus. Den kommende tid byder på alt lige fra en vellydende julefrokost, hvor verdens mindste Big Band Hvem-er-Duo? fejrer julen med 60’er-musik og andre hits sammen den lokale musikforening Music House Brønshøj. Derudover kan man pynte til jul i Rytterskolen sammen med Rytterskolens Havelaug og se […]

Årets juleunderholdning i Pilegården og Rytterskolen fortsætter for fuldt blus. Den kommende tid byder på alt lige fra en vellydende julefrokost, hvor verdens mindste Big Band Hvem-er-Duo? fejrer julen med 60’er-musik og andre hits sammen den lokale musikforening Music House Brønshøj. Derudover kan man pynte til jul i Rytterskolen sammen med Rytterskolens Havelaug og se både Rytterskolen og Brønshøj Vandtårn blive oplyst af smukt julelys på initiativ af Brønshøj Husum Lokaludvalg. Man kan også begive sig ud på årets Julemærkemarch første søndag i december og sikre sig selv lidt motion samtidig med, at man støtter de danske julemærkehjem. Var man blandt de hurtige, der nåede at få en billet, så kan man også glæde sig til særudgaven af december måneds De små spiser-arrangement med børnevenlig mad, som denne gang bliver tilsat underholdning i form af juleforestillingen Nissedrys.
Se mere om julens mange aktiviteter i Kulturhuset Pilegården og i Rytterskolen på www.pilegaarden.kk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top