Medaljeregn over Brønshøj
I starten af december blev der afholdt individuelle Danmarksmesterskaber i judo for seniorer i Vejle. Brønshøj Judo Club stillede med fem kæmpere, som alle høstede medaljer. I den bedste kategori, Herrer A, tog Frederik Agertoft (-73 kg) og Aleksander Joksimovic (-100 kg) begge guldmedaljer, og dermed mesterskabet. Bård Skreien (-90 kg)  kæmpede sig frem til […]

I starten af december blev der afholdt individuelle Danmarksmesterskaber i judo for seniorer i Vejle. Brønshøj Judo Club stillede med fem kæmpere, som alle høstede medaljer.
I den bedste kategori, Herrer A, tog Frederik Agertoft (-73 kg) og Aleksander Joksimovic (-100 kg) begge guldmedaljer, og dermed mesterskabet. Bård Skreien (-90 kg)  kæmpede sig frem til finalen, men måtte nøjes med sølv. Andreas Lund (-73 kg) og Aleksander Joksimovic (Åben klasse) vandt desuden bronzemedaljer. I Veteranklassen, vandt Pablo Corulo (-73 kg) klubbens tredje guldmedalje. De flotte placeringer følger godt op på de succesfulde Sjællandsmesterskaber for hold i efteråret, hvor Brønshøj vandt guld. /pos

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top