Lys og lyd på Brønshøj
Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Rytterskolen og Kulturhuset Pilegården var med til at byde julemåneden velkommen, da der i lørdags var indbudt til en hyggelig og kreativ eftermiddag med genbrugsværksted, fakkeloptog, borgmesterbesøg, lystænding på Brønshøj Vandtårn og tre udsolgte koncerter i det fredede vandtårn af jernbeton fra 1928

Forældre til pigerne i Brønshøj Kirkes Pigekor solgte kaffe og kager ved vandtårnet, og spejderne fra Bellahøj 21st Barking lavede bål og sonbrød.
Det var en veloplagt kultur- og fritidsborgmester, Carl Christian Ebbesen, der holdt juletalen og talte ned til tænding af julebelysningen på vandtårnet. – Det er en fornøjelse at være med til at tænde julebelysningen på Brønshøj Vandtårn og til at opleve julestemningen. Jeg håber, at lyset på tårnet kan være med til at minde os om, at vi også skal give os tid til ro og hygge, sagde Carl Christian Ebbesen.
– Jeg ved, at lokale kræfter har meninger om, hvad vandtårnet skal bruges til i fremtiden. Det har jeg også, så det bliver spændende at se, om vi er enige, sagde borgmesteren og ønskede alle en glædelig jul.
Lokaludvalget har mere formelt henvendt sig til kultur- og fritidsborgmesteren for at gøre opmærksom på udvalgets ønske om, at Københavns Kommune tilbagekøber Brønshøj Vandtårn, så tårnet kan blive et attraktivt og brugbart element i bydelen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top