Kalorielette hjemmelavede æbleskiver
Intet er bedre end selv at lave æbleskiver, i stedet for at købe dem frosne i det nærmeste supermarked – hvis man altså har tid! Og mon ikke de fleste synes det ku være sjovt her i december, at lave æbleskiver derhjemme i køkkenet sammen med familien? Hermesetas har en fantastisk god opskrift, og med […]

Intet er bedre end selv at lave æbleskiver, i stedet for at købe dem frosne i det nærmeste supermarked – hvis man altså har tid! Og mon ikke de fleste synes det ku være sjovt her i december, at lave æbleskiver derhjemme i køkkenet sammen med familien? Hermesetas har en fantastisk god opskrift, og med det nye sødemiddel SteviaSweet Drys-Let i stedet for sukker, er der jo den sidegevinst, at man samtidig sparer på kalorierne. Dertil er det jo skønt med nybagte og varme æbleskiver her i den kølige tid.
God appetit!
Ingredienser
4 – 6 personer

250 g hvedemel
3 æg
½ l kærnemælk
1 spsk Hermesetas Stevia­Sweet Drys Let
1 tskf salt
2 tskf natron

Tilberedning
Æggene deles. Blommerne piskes sammen med kærnemælk, Hermesetas Drys Let, salt og natron. Massen piskes lidt ad gangen ned i det sigtede hvedemel. Til sidst vendes de piskede æggehvider forsigtigt i. Dejen bages straks i æbleskivepande: Lidt smør tilsættes i hver fordybning i panden, der står på jævn varme. Fordybningerne fyldes ¾ op med dej, som bages til der er fast underskorpe, hvorefter æbleskiverne vendes med kødnål og bages færdige. Som i de gode gamle dage kan der tilsættes et lille stykke æble til hver skive – inden de vendes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top