Juleindsamling af briller hos Louis Nielsen
Louis Nielsen har givet bedre syn til mere end 21.000 i Tanzania og samler nu gode genbrugsbriller ind til at fortsætte arbejdet

Louis Nielsen i Brønshøj indleder nu den årlige nationale indsamling af gode genbrugsbriller til optikerkædens hjælpe-projekt i Tanzania.
– For at kunne fortsætte det gode arbejde i Tanzania er vi afhængige af at have et lager af gode genbrugsbriller, som kan få nyt liv på næsen af tanzanianere, der ellers aldrig ville få mulighed for at få hjælp til et bedre syn, siger retailchef Lene Kæmmer og tilføjer:
– Så når julepynten alligevel skal frem, håber jeg, at folk vil kigge skuffer og skabe igennem og donere eventuelle aflagte briller i vores butik. Hjælp til tusinder Louis Nielsen sender medarbejdere på ekspedition til Tanzania flere gange årligt for at give synsprøver og briller til mennesker, som ellers aldrig ville få råd til eller mulighed for at få hjælp til et bedre syn. Mere end 21.000 har fået hjælp siden 2010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top