Jul i Brønshøj og Husum
Juletræ-Husum-04-49-14.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Sent fredag eftermiddag blev juletræerne i bydelen tændt. Mange havde fundet vej til Brønshøj Torv og Husum Bypark til en festlig og hyggelig juletræstænding og markering af, at julen står for døren

Mens træet på Brønshøj Torv står på sin faste plads, er træet i Husum i år flyttet til Husum Bypark over for Føtex. Her stod Husum Juletræsfond og Områdefornyelse Husum bag julefesten, der blev indledt med taler af formanden for bestyrelsen for Fonden EnergiCenter Voldparken og medlem af styregruppen for Områdefornyelse Husum, Nicolaj Hvid samt overborgmester Frank Jensen, der fortalte et eventyr.
Der var mulighed for at få både varm suppe og varm glögg, og der var uddeling af nissehuer og godteposer til alle børn. Efter talerne kom en veloplagt julemand kørende i en gammel brandbil, og julestemningen steg for alvor, da han fra toppen af en redningskurv tændte juletræet med hjælp fra Københavns Brandvæsen, der var mødt talstærkt op.
Næste store julebegivenhed i bydelen finder sted på lørdag den 6. december, kl. 15.30 ved Brønshøj Vandtårn, når kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen tænder julebelysningen på det fredede tårn, efter der har været streetparade fra Brønshøj Torv til vandtårnet med jazz, nisser og fakler.

1 kommentar om “Jul i Brønshøj og Husum”

  1. lotte sørensen siger:

    Det var som sædvanligt en meget hyggelig juletræstænding.
    Tak til de to meget flinke politibetjente, der kom med nissefar, og som senere var tålmodige og viste børn politibilen og dens funktioner, mens forældre og bedsteforældre fik udleveret brochure.
    Farmor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top