-Jeg er stolt af Johannes
Efter at ægteparret Holst/Nymarks overståede ”Vild med dans” finale, skal familielivet nydes hjemme i villaen i Brønshøj

Under hele dette års ”Vild med dans” har der været lagt op til konkurrence mellem ægteparret Silas Holst og hans mand, Johannes Nymark. Men i lørdags måtte skuespilleren, Johannes Nymark, se sig slået. Johannes vidste godt, at hans mand Silas Holst og Silas´ dansepartner og vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl ville vinde dette års ”Vild med dans i Horsens. Men han indrømmer skuffelsen, og var ked af, at det ikke var ham, der fik point nok til at løbe med førstepræmien. Men Johannes var absolut ikke overrasket, for han var godt klar over, at Silas havde fået sig en sublim dansepartner, og kunne hurtigt se, at Silas og Sara Maria, ville løbe med sejren. Johannes, der dansede med Claudia Rex, får dog rig mulighed for at nyde trofæet, som kommer til at stå i familien Holst/Nymarks fælles hjem ved siden af den, som Silas vandt i 2011 med skiløberen Sophie Fjellvang-Sølling.
-Jeg er stolt af Johannes, og jeg kunne da også godt have undt ham sejren, siger Silas Holst, der selv har været i finalen fem gange.
Gennem hele ”Vild med dans-sæsonen har Silas Holst og Johannes Nymark sørget for at holde privatliv og danseliv adskilt, og det er selvom parret fra Brønshøj netop er blevet fædre til en lille pige Maggie My, som de har fået med deres hjerteveninde Louise Mahnkopf, som de bor sammen med. Nu glæder parret sig over at kunne have meget mere tid sammen med deres lille datter.
Men til foråret bliver seerne inviteret med ind i den alternative familie i reportageserien ”Silas – mig, min mand og min ”kone”, der følger den første tid med lille Maggie My.
Silas Holst og Johannes Nymark har valgt at stå frem og dele deres liv på Kanal 4, fordi de gerne vil slå et slag for regnbuefamilierne og vise, at det kan være en dejlig måde at få børn på.
TV-holdet har været med både op til og under fødslen og vil filme frem til juleaften i år, for at vise hverdagen i en alternativ småbørnsfamilie, hvor karrieren også er i fokus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top