Idrætspriserne uddeles i morgen
I morgen onsdag kl. 17.30 afsløres det, hvem der skal have prisen for Årets Idrætspræstation, når Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber ved en festlighed i Grøndal Centeret uddeler prisen for både Årets Idrætspræstation og prisen til Årets Idrætsleder. Mens det allerede er offentliggjort, at prisen som Årets Idrætsleder velfortjent går til Karsten Brisell fra IF Station, er […]

I morgen onsdag kl. 17.30 afsløres det, hvem der skal have prisen for Årets Idrætspræstation, når Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber ved en festlighed i Grøndal Centeret uddeler prisen for både Årets Idrætspræstation og prisen til Årets Idrætsleder.
Mens det allerede er offentliggjort, at prisen som Årets Idrætsleder velfortjent går til Karsten Brisell fra IF Station, er der stadig spænding om, hvem der skal have prisen for Årets Idrætspræstation.
Til denne pris er der tre indstillinger:
Boldklubben FIX, årgang 2006
En stor årgang med ca. 50 medlemmer med masser af social og sportslig succes. Årgangen fungerer godt i kraft at 7 meget engagerede trænere, hvilket betyder at der er tilbud til alle niveauer både hvad angår træning og kampe. A-holdet er blandt de bedste i København og har senest vundet A-rækken i Tiger Cup, og har faktisk ikke tabt 16 kampe i træk. Ligger pt. nr. 1 i deres A-pulje (højeste niveau) i Champions League for Kids.
Boldklubben UNIONs seniorafdeling
Seniorafdelingen er gået ubesejret igennem efteråret i hhv. serie 2 og KS. Det har resulteret i, at 2. senior er rykket op samt at 1. senior overvintrer på 1. pladsen.
Charlotte og Hans fra Pejsegården
Det unge dansepar, Charlotte og Hans Christian, er Danmarksmestre og er blevet nr. 8 i verden ved de officielle verdensmesterskaber der blev afholdt i Canada. Parret danser i, og turnerer for P.A.F., Pejsegaardens Amatørdanser Forening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top