Husum Skole er bedst i København
Husum Skole kan med rette kalde sig Københavns bedste, samt en af landets 8 bedste skole til fodbold

Sidste onsdag vandt Husum Skole nemlig kredsfinalen over Højdevang Skole i Ekstrabladet prestigefyldte skolefodboldturnering, hvor hundredvis af skoler startede ud med at spille deres først kamp i september. Nu er der kun 8 skoler tilbage og her i blandt er altså Husum Skole, som kun er 2 kampe fra finalen i parken, som afvikles i foråret.
– En af vores styrker er, at vi arbejder for hinanden og kender hinanden rigtigt godt, fortæller Christian Guldager Petersen, der er holdets midtbanespiller.
Flere af drengene har spillet sammen mange år i Husum Boldklub, og de kender derfor hinandens rigtig godt. De hvad hvornår de skal bakke hinanden op, og de ved hvornår det ikke er nødvendigt.
At holdet er kommet så langt skyldes først og fremmest holdet defensive arbejde, som styres med hår hånd af Emil Rieneck-Bengtson. Han har sammen med forsvaret afværget flere af topklubbernes konktrak spillere i trænge igennem forsvaret. Faktisk er der kun gået 3 mål ind på Husum Skole i de 8 kampe de har spillet.
– Drengene holder de aftaler vi laver, og så har vi ingen egoister. De ønsker blot at vinde, og de helt ligeglade med hvem der laver målene. At vi er nået så langt, skyldes drengene vilje til at hjælpe hinanden overalt på banen. Der bliver ikke vendt øjne eller råbt når fejl laves, og ingen af dem er for adelige til at rydde op efter en medspiller, fortæller træneren Wieland Nissen, der roser drengene til skyerne.
Offensive fortjener om noget at blive nævnt. På midten ligger anføre Adel Guendouri, som har fantastisk blik for sine medspillere. Han har gang på gang har spillet de lynhurtige Rubin brødre fri kanterne. Og så kan man ikke komme uden om holdet topscorer, Ahmed Al Hardan, som kun er 2 mål for at blive topscorer.Til foråret skal Husum Skole møde enten Nord-, Midt-, eller Sydsjælland i kvartfinalen. Hvem drengene skal møde, eller hvor kampen skal spilles, vides ikke endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top