Fra forretning til fusser
For to år siden oplevede Betina Jahn, som så mange andre dansker, at miste sit arbejde. Efter mange år som kontorassistent skulle hun pludselig skulle hun til at redefinere sig selv og finde ud af, hvad hun ville bruge resten af sit liv på. -Det var en kærkommen mulighed for at prøve noget andet, fortæller […]

For to år siden oplevede Betina Jahn, som så mange andre dansker, at miste sit arbejde. Efter mange år som kontorassistent skulle hun pludselig skulle hun til at redefinere sig selv og finde ud af, hvad hun ville bruge resten af sit liv på.
-Det var en kærkommen mulighed for at prøve noget andet, fortæller Betina Jahn, der gav sig i kast med at uddanne sig til fodterapeut. Nu er hun efter halvandet år og med ene 12-taller i bagagen blevet færdigudannet fodterapeut, og hun har netop fået behandlerrum hos Clinique Harmonie hos kosmetolog Trine Buur Richardt i Brønshøj.
Og hun glæder sig utrolig meget til at begynde i sit nye job.
Da jeg arbejde på kontor fik jeg ikke så mange skulderklap. Nu oplever jeg ene glade kunder, der er taknemlige for, at man kan hjælpe dem. Glade kunder er i højsædet, og det giver også mig en langt bedre følelse og et bedre arbejdsliv, fortæller Betina Jahn, der også indrømmer at hun har nogle sommerfugle i maven over at skulle starte i sit nye job.
-Jeg vil jo så gerne have alting til at lykkes og at kunderne kommer igen. Lige nu skal jeg ud og lave en masse andet fodarbejde, og det er at dele flyers ud i området og gør opmærksom på mit arbejde, fortæller Betina Jahn med et stort smil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top