Flot pris til køkkenet på EnergiCenter Voldparken
Martin Pihl hædret som bedste køkkenmedarbejder af Københavns Madhus

Prisen for den bedste køkkenmedarbejder gives for kompromisløs madlavning, der bringer kærligheden ud på tallerkenerne, så den kan smages og giver forhøjet livskvalitet, og Københavns Madhus har i år givet prisen til Martin Pihl, der står i spidsen for et fantastisk køkkenteam i EnergiCenter Voldparken. Prisen gives for den mad, køkkenet laver til børnehaver og til det populære folkekøkken, der åbner den nye sæson den 19. marts.

Mad til topkarakter
Prisen blev i slutningen af november overrakt til Martin Pihl ved en festlighed på Københavns Rådhus. I talen til Martin blev der bl.a. sagt: ”Køkkenet på Energicenter Voldparken har igennem det seneste år, under ledelse af ildsjælen Martin Pihl, arbejdet benhårdt på at løfte såvel den råvaremæssige som den kulinariske kvalitet i børnemaden. Og det kan smages! Der arbejdes målrettet på at producere så meget som muligt fra bunden. De bager alt brød (også deres fantastiske rugbrød) selv og sylter og fremstiller pålæg til ug med kryds og slange. Her laves alle varme måltider naturligvis også fra bunden og Det Økologiske Spisemærke er naturligvis af guld og procenten på 97,6. Derfor skal Martin Pihl have titlen som årets Bedste Køkkenmedarbejder.”

”- Det er et kæmpe rygklap til mig og hele køkkenteamet, og det viser, at vi arbejder i den rigtige retning”

Martin Pihl,
køkkenet i EnergiCenter Voldparken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top