Flere indstillinger til de lokale idrætspriser
Bestyrelsesmedlem Karsten Brisell fra IF Stadion og Boldklubben Unions seniorafdeling er tidligere indstillet. Nu er også indstillet en årgang fra Boldklubben FIX og to ungdomsformænd og trænere fra samme klub. Der er lagt op til hård konkurrence, når Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber den 10. december uddeler prisen som Årets Idrætsleder 2014 og Årets Idrætspræstation 2014. Som […]

Bestyrelsesmedlem Karsten Brisell fra IF Stadion og Boldklubben Unions seniorafdeling er tidligere indstillet. Nu er også indstillet en årgang fra Boldklubben FIX og to ungdomsformænd og trænere fra samme klub.
Der er lagt op til hård konkurrence, når Brønshøj-Husum forenede Sportsklubber den 10. december uddeler prisen som Årets Idrætsleder 2014 og Årets Idrætspræstation 2014. Som Årets Idrætsleder er tidligere indstillet Karsten Brisell fra IF Stadion bl.a. for hans enorme arbejdsindsats for at etablere EnergiCenter Voldparken, og for at politikerne nu har bevilget penge til opførelsen af en idrætshal i Voldparken. Han står dog ikke som den eneste indstillede.
Både Thor Brammer Jacobsen og Bjørn Klubien fra Boldklubben Fix er nemlig også blevet indstillet til prisen. Begge for en særdeles engageret og fantastisk indsats for både de unge spillere og for klubben som helhed. Begge de to indstillede er bestyrelsesmedlemmer. ungdomsformænd og trænere i FIX.
Boldklubben Unions seniorafdeling har også fået konkurrence som Årets Idrætspræstation. Det er Boldklubben FIX, årgang 2006, der er blevet indstillet med den begrundelse, at der er tale om en stor årgang på omkring 50 medlemmer, der har stor social og sportslig succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top