Evaluering af efterårs sæsonen i Fix
Et par ord fra træner Casper Christensen

Vi er yderst tilfredse med vores indsats. Fix ledelsen satte et nyt skib i søen fra juli, at man skulle finde tilbage til det gamle Fix, dvs. højne det sociale, skabe mere glæde omkring vores herreseniorafdeling, samt at 1. holdet begyndte at spille offensiv fodbold igen. Jeg fik muligheden for at stå i spidsen for det projekt, et spændende projekt, og vi må sige at samlet set har vi opnået de 3 ting der blev fokuseret på. Resultatmæssigt ligger 1. holdet nr. 1, vi vinder en masse kampe, spiller noget god bold, samt er meget offensive i vores tankegang. Vi har oplevet en stor tilgang af spillere i vores seniorafdeling og har i snit over 30 spillere til træning hver gang. Det sociale er i top, vi har søsat fællesspisning osv. Så der er masser af positive tiltag igen i Boldklubben Fix. Personligt nyder jeg at være i klubben, og selvom min aftale udløber til sommer, vil jeg meget gerne fortsætte endnu længere.

Hvad skal der ske i løbet af vinteren?
Som alle andre klubber går vi på en velfortjent ”vinterferie”. Vi starter op i slutningen af januar igen, og skal henover vinteren igennem en masse spændende ting. Mit fokus er klart spillernes form, derfor skal vi igennem 4 gange spinning sessions, og ydermere kobler vi vores fysiske træner Anders Steensen på også. Vi skal spille træningskampe mod hold med forskellige niveauer fra KS til serie 3, og regner med at vi skal spille omkring 4 kampe. Der venter os en lang forårssæson, og der skal spillerne ikke være kampmætte når vi når sæsonstart. Vi skal stå snurrelige til sæsonstart. Vi håber også på et par spillertilgange, der kan styrke vores 1.hold. Det arbejdes der på pt. Ydermere skal der tilknyttes en assistenttræner til mig, jeg mangler lidt sparring, og han er også på vej ind.

Målsætning for resten af sæsonen
Målsætningen er at fortsætte den positive udvikling vi er i. Og så står det helt klar at vi gerne vil tilbage til Serie 1. Klubben fortjener det, og de drenge der kommer 2 gange om ugen fortjener det. Jeg er stolt af at stå i spidsen for det her projekt, og sammen står vi rigtig stærkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top