Der skal mere liv til Tingbjerg
Ildsjælen og Tingbjergs Eurospar købmand Bent Christensen tager også bladet fra munden efter der i flere uger har kørt debat om forholdene i Tingbjerg

Bent Christensen har de sidste 8 år drevet sin virksomhed på Ruten, og han har oplevet en del i de år – også nogle af de ting, som den nu afgående Tingbjerg præst Ulrich Vogel refererer til.
-Men jeg har aldrig haft betænkelighed ved at skulle drive butik her, og jeg har aldrig været bange. Jeg kan godt lide almindelige mennesker og en kundekreds som jeg kender, og som kender mig, fortæller Bent Christensen, der har sine helt egne råd til, hvad der kan gøres bedre i Tingbjerg.
-Jeg synes også, det er vigtigt, at jeg som købmand blander mig i hvad der foregår. Jeg kan jo se, hvad der sker. Der er slet ikke den uro, som vi havde for 4-5 år siden. Dengang blev fællesrådet, som var foreninger og erhvervsdrivende, også lukket, og nu er den ved at genopstå. Til det første møde i sommerferien dukkede der 80 op, så viljen til at gøre noget er der, fastlår Bent Christensen, der har én ting, som han især mener vil gøre en kæmpe forskel for bydelen.
-Udover at der skal være en ordentlig dialog mellem SFP, skole, plus 18 klubben, mande-og kvinde grupper og samfundet, så skal vejen til Bystævneparken åbnes. Der skal mere liv til Tingbjerg. Der skal ske noget mere og være flere tilbud, så bliver der automatisk mindre ballade. Hvis vejen til Bystævneparken bliver åben, så kommer der også flere butikker. Der skal mere lys op og så skal facaderne på Ruten have en ordentlig makover. Det skal være trygt for folk at færdes rundt, og så skal politiet komme og gå i området, fortæller købmanden, der er fuld af forhåbning for forandringer i Tingbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top