Citroën C4 Cactus er Årets bil i Danmark 2015
C4 Cactus vandt en overbevisende sejr i afstemningen om Årets bil i Danmark 2015. Juryen fremhævede bilens anderledes design, den gode pris og det lave brændstofforbrug

– Citroën C4 Cactus er en modig bil, ikke bare designmæssigt men også i bilens opbygning og indretning, der både er minimalistisk og moderne på en gang. Sådan lød noget af begrundelsen fra Karsten Lemche fra FDM, mens bil-bloggeren Malene Raith kaldte bilen vovet og innovativ, men samtidig også praktisk, funktionel og brugervenlig. Motorjournalisternes Klub i Danmark kårede Citroëns nyeste model til suveræn vinder af Årets bil i Danmark 2015. Citroën C4 Cactus fik 148 point, mens VW Passat på andenpladsen fik 87 point, og Ford Mondeo fik 83 point som nr. 3.

Essensen af Citroën
– Som bilforhandler er man altid stolt over at kunne præsentere årets bil, men vi er ekstra stolte over, at det blev C4 Cactus, fordi den udtrykker essensen af Citroëns DNA: kreativ teknologi, moderne fransk design og en helt ny måde at udforme en bil på, siger Peter Selck fra Andersen Biler A/S.
I udviklingen af bilen har Citroën lagt vægt på at skabe en komfortabel familiebil med alle de detaljer, der tæller for bilkøbere og samtidig udelade alt det overflødige. Resultatet er et banebrydende design og en lang række innovative tekniske løsninger, der bl.a. har skrællet 200 kg af bilens vægt i forhold til en C4. Årets bil fås fra kr.169.990. Kan man klare sig uden bagsæde, kan man få C4 Cactus Van på gule plader til kr. 99.990 excl. moms.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top