Brønshøj klar til kvartfinale efter fortjent sejr over Skive
Brønshøj – Skive 1-0 (0-0)

Brønshøj vandt fortjent pokalkampen mod Skive 1-0 i overværelse af 302 frysende tilskuere på Tingbjerg Ground lørdag. Skive kom ellers bedst fra start, men Brønshøj fik hurtigt overtaget og var klart spilstyrende. Skive satsede på kontraangreb, men var kun sporadisk farlige. Første halvleg sluttede som den startede og de mange frysende tilskuere kunne gå til pause og få noget at varme sig på.
10 minutter inde i anden halvleg følte Brønshøj sig snydt for et klart straffespark, men i stedet for at pege på pletten blev det et gult kort til hjemmeholdets Alexander Lazarevic til stor undren på tilskuerpladserne. Minuttet efter var det så Skive, der havde et skud på indersiden af stolpen og riposten blev resolut banket mod mål af en Skivespiller, men til alt held var Dannevang på plads og fik lavet en superredning. Små 20 minutter inde i halvlegen kom indskiftede Oke Akpoveta så flot fri ved baglinien og serverede bolden for fødderne af Andreas Granskov, som stensikkert sparkede bolden i mål til stor jubel for størsteparten af tilskuerne på stadion. Skive formåede aldrig at få lagt et ordentligt tryk på hjemmeholdet, og Carit Falch og spillerne kan gå på fortjent juleferie med mindst endnu en pokalkamp i sigte i foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top