Brønshøj – AGF 1-2 (1-1)
AGF slog Brønshøj

1001 tilskuere var mødt frem, da Brønshøj tog onsdag aften i den udsatte kamp imod AGF i sidste kamp inden vinterpausen i Nordic Bet ligaen. Brønshøj var godt med i kampen i de første 20 minutter, men som halvlegen skred frem kom gæsterne mere og mere med i kampen.
Efter 20 minutter mistede hjemmeholdets Oliver Fredsted bolden, og Stephan Petersen spillede Kim Aabech fri, og han passerede Niklas Dannevang i Brønshøjs mål. Hjemmeholdet kæmpede sig dog ind i kampen igen, og det gav bonus efter 38 minutter, da et frispark blev sendt ind i feltet hvor Oke Akpoveta stod helt umarkeret og let kunne snitte bolden i mål til 1-1.
I anden halvleg virkede det som om, at gæsterne havde flest kræfter i behold, og de havde da også langt de fleste chancer. Hjemmeholdet havde ikke meget at byde på fremadrettet og virkede tilfreds med det ene point. De jyske gæster ville det dog anderledes, og 7 minutter før tid scorede Kim Aabech så sit andet mål og Brønshøj formåede ikke at komme tilbage i kampen. Kampen sluttede ikke helt ufortjent med et 1-2 nederlag. Brønshøj ligger nu på 10. pladsen og venter spændt på udfaldet af AC Horsens – HB Køge som tørner sammen søndag. Hvis HB Køge vinder den svære udekamp rykker de forbi Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top