Boldklubben UNION´s seniorafdeling fik prisen for Årets Idrætspræstation
Det var det helt store tilløbsstykke, da Årets Idrætspriser i Brønshøj-Husum blev uddelt i sidste uge i Grøndal Multicenter

Prisen for Årets Idrætspræstation blev stiftet i 1974 med baggrund i, at medlemmerne af Brønshøj-Husum Forenede Sportsklubber gerne ville give øget opmærksomhed til bydelens idrætsudøvere. Herefter er der hvert år blevet uddelt en Årets Idrætspris til enten et hold, en mand eller en kvinde, som har stået for en bemærkelsesværdig præstation. Udmærkelsen består bl.a. i en flot pokal og en check fra Arbejdernes Landsbank på kr.1.500
Lederprisen kom til 2 år senere, da man fandt ud af, at der også kunne være nogle ledere, som godt kunne fortjene at få lidt rampelys oven på al det frivillige arbejde, som de mange lokale ledere går og laver hver eneste dag stort set året rundt. Denne lederpris består bl.a. af en pokal sponseret af Brønshøj-Husum Avis samt en check på kr. 1.500 fra Arbejdernes Landsbank.

Tak til sponsorerne
Formanden for Brønshøj-Husum Forenede Sportsklubber, Jan Juul Jørgensen, bød velkommen til de mange fremmødte og takkede sponsorerne, Grøndal Multicenter, Arbejdernes Landsbank og Brønshøj-Husum Avis, for at arrangementet kunne gennemføres. – Når det drejer sig om prisen for Årets Idrætspræstation, er det svært at sammenligne indsatsen, men det er flot at nå så langt, som de nominerede er kommet, sagde Jan Juul Jørgensen.

Årets Idrætspræstation
Inden afsløringen af hvem der skulle have prisen for Årets Idrætspræstation, blev der overrakt en erindringspokal til sidste års vinder, tennisspilleren Mohamed Shabib fra ATK.
Herefter begrundede Sune Blom fra Boldklubben FIX, hvorfor klubbens årgang 2006 med 50 spillere skulle have prisen.. – Det er en fantastisk årgang, der har opnået rigtig gode sportslige resultater, sagde han blandt andet..
Jan Juul Jørgensen fortalte om de flotte resultater, Hans og Charlotte fra Pejsegården havde opnået på dansegulvet, hvor de har vundet DM i latinamerikanske danse for unge under 21 år og i samme kategori fik en ottendeplads ved VM. Endelig talte Bo Sten Hansen fra Boldklubben UNION varmt for at prisen skulle gå til klubbens seniorafdeling for en utrolig sportslig succes og et stærkt fællesskab og sammenhold.
Modtageren af Årets Idrætspræstation blev UNION´s seniorafdeling, mens FIX, årgang 2006 kom på andenpladsen og Hans og Charlotte på tredjepladsen.

Karsten Brisell – Årets Idrætsleder
Allerede inden uddelingen af priserne var det kendt, at det blev Karsten Brisell fra IF Stadion, der kunne kåres som Årets Idrætsleder. Et rigtigt og fuldt fortjent valg. Jan Juul Jørgensen begrundede valget af Karsten Brisell med, at prismodtageren gennem en række år har været kasserer og bestyrelsesmedlem i IF Stadion, samt at han på to områder har gjort en bemærkelsesværdig indsat i bydelen. – Karsten Brisell er idémand og foregangsmand for EnergiCenter Voldparken, der i dag rummer 60 foreninger, og så har han kæmpet for, at der kom en ny idrætshal til Husum. Han er vedholdende, og det har givet resultat. Til næste år opføres en ny idrætshal i Voldparken, sagde Jan Juul Jørgensen og kunne sammen med en fyldt teatercafé hylde prismodtageren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top