Berigtigelse
I sidste uge havde avisen en artikel med Betina Jahn, som er startet som lægeeksamineret fodplejer i Clinique Harmonie. Vi kom fejlagtig til at skrive at Betina Jahn er fodterapeut. Der er stor forskel på disse to uddannelser og på behandlinger. En fodterapeut skal rapportere til kommunen hver dag, og de skal udfylde skemaer. De […]

I sidste uge havde avisen en artikel med Betina Jahn, som er startet som lægeeksamineret fodplejer i Clinique Harmonie.
Vi kom fejlagtig til at skrive at Betina Jahn er fodterapeut. Der er stor forskel på disse to uddannelser og på behandlinger. En fodterapeut skal rapportere til kommunen hver dag, og de skal udfylde skemaer. De skal bruge det samme brand og må ikke sælge andre ydelser. De kan få et ydre nummer, således at de kan behandle diabetikere. Som fodplejer skal man ikke rapportere, og man kan have eget brand og sælge andre ydelser og varer. Men fodplejer får ikke ydre numre og kan ikke behandle diabetikere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top