Balletpige fra Brønshøj dansede i Dronningens klæder
Juleballetten Nøddeknækkeren er opført i Tivolis Koncertsal med Mathilde Ferro Fransen, der var et af balletbørnene i forestillingen

Dronning Margrethe har skabt kostumer og scenografi og Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixen, står bag koreografien til balletten. Nøddeknækkeren spillede frem til den 28. december i Tivolis Koncertsal.
Mathilde er 11 år gammel, og hun har danset ballet i seks år. Når Mathilde tog turen mod Tivoli for at medvirke i Nøddeknækkeren skete det i rollerne som både et af lygtebørnene og som en af de drillende mus.

Ballet med dansestjerner
Når man er 11 år er det en stor oplevelse at være med i så stor en balletopsætning som Nøddeknækkeren. Der er mange, der skal samarbejde for at det hele skal lykkedes. Mathilde synes, det er sjovt at finde på noget særligt, som hendes mus og lygte gør i løbet af forestillingen. Mathilde var desuden også med, da det visuelle udtryk med plakaten skulle laves til Nøddeknækkeren tidligere på sæsonen, det var en stor oplevelse for Mathilde. Hun er barnet på plakaten, der svæver i luften med Columbine og Harlekin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top