Anja sprøjtemaler skuespillere og tv-værter
Måske er du én af dem, der har forsøgt sig med selvbruner inden en julefrokost for at vågne op næste morgen med stribede orange skjolder på huden, gule negle tilsat en krydret underlig lugt

Anja Witt kan garantere, at du ikke kommer til at se sådan ud, hvis du besøger hende i hendes Spraytan &Beauty forretning på Frederikssundsvej.
-Jeg er nok lidt af en hysterisk kælling, for jeg gør meget ud af, at kunderne skal have beskyttet fødder og negle, siger Anja Witt, der netop er gået ind i højsæsonen i sit butik.
-Jeg ligger vandret nu, og efter jul skal alle være brune til nytårsaften, fortæller Anja Witt, der også i flere år har hjulpet med at give muskelbundter deres mørke lød til DM i bodybuilding. Hun har også sprayet masser af tv-værter og skuespillere.
Anja Witt er en erfaren dame, når det kommer til spraytan, og hun har undervist i teknikken de sidste fem år.
-Jeg har både spraytan til lyse og mørke hudtyper. Farven skal passe til personen, så det ser naturligt ud, siger Anja Witt, der også bruger det sidste nye indenfor området.
Det er vigtigt at huden er klargjort inden man får sprayet farven på. En god peeling og god fugt. Man kan også få Anja Witt til at præparere huden inden, da hun kan booste med fugtighed og forbehandle huden, så farven holder længere.
-Hvis man sveder meget og bader hver dag, så holder den ikke så længe. Farven går ned i de 2 øverste hudlag, men hvis man er god til at pleje sin hud, så kan den holde i godt en uge, fortæller Anja Witt, der tilbyder sine kunder at booke tider på nettet på http://spraytankøbenhavn.dk/spray_tan_booking%20og%20priser.htm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top