Årets Idrætspriser uddelt
Ved et festligt og særdeles velbesøgt arrangement i Grøndal Multicenter onsdag i sidste uge foregik uddelingen af prisen til Årets Idrætsleder og prisen for Årets Idrætsorganisation

Centerets Teatercafé var fyldt med både ledere og aktive fra den lokale sportsverden, da priserne fra Brønshøj-Husums Forenede Sportsklubber skulle fordeles under ledelse af sammenslutningens formand, Jan Juul Jørgensen, der også er formand for Brønshøj Boldklub.
I forvejen var det offentliggjort, at prisen til Årets Idrætsleder gik til Karsten Brisell fra IF Stadion, men der stadig var spænding om, hvem der skulle hædres med hæderen som Årets Idrætspræstation. Indstillet var årgang 2006 fra Boldklubben FIX, Boldklubben UNIONs seniorafdeling samt Charlotte og Hans fra Pejsegårdens Amatørdanser Forening.
Se på Sportssiden, hvem der fik prisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top