9 ud af 10 får Digital Post
92 procent af københavnerne får Digital Post, mens 8 procent af københavnerne er blevet fritaget for Digital Post, fordi de fx ikke har adgang til en computer med internet eller ikke har mulighed for at få NemID. Med en digital postkasse kan man sende og modtage Digital Post, så slipper man for papir, porto og […]

92 procent af københavnerne får Digital Post, mens 8 procent af københavnerne er blevet fritaget for Digital Post, fordi de fx ikke har adgang til en computer med internet eller ikke har mulighed for at få NemID.
Med en digital postkasse kan man sende og modtage Digital Post, så slipper man for papir, porto og breve i ringbind. Digital Post bliver sendt til en sikker elektronisk postkasse, som er knyttet til cpr.nr. og beskyttet af NemID-login. Fortrolige oplysninger ender derfor (forhåbentlig) ikke i de forkerte hænder.
Det er en national målsætning, at 80 procent af kommunikationen mellem borgere og kommuner skal foregå digitalt ved udgangen af 2015.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top