60 % flere passagerer med natbusserne i København
Siden Københavns Kommune og Movia i marts sidste år besluttede at køre de tidligere natbusser, N-busserne, i garage og i stedet lade A-busserne køre døgnet rundt, er passagertallet steget med 60 procent. Det viser en undersøgelse Movia har foretaget af antallet af passagerer om natten i perioden april til december 2012 sammenlignet med samme periode […]

Siden Københavns Kommune og Movia i marts sidste år besluttede at køre de tidligere natbusser, N-busserne, i garage og i stedet lade A-busserne køre døgnet rundt, er passagertallet steget med 60 procent.
Det viser en undersøgelse Movia har foretaget af antallet af passagerer om natten i perioden april til december 2012 sammenlignet med samme periode efter omlægningen. I den udvalgte periode i 2012 brugte ca. 930.000 passagerer bussen, mens passagertallet i 2013 steg til ca. 1,5 mio.
A-busserne kører hver halve time på hverdagsnætter og hvert 20. minut natten efter fredag og lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top