Stolte drenge samlede penge ind
Husum Boldklub gennemførte sponsor­løbet BeneFITday i samarbejde med hjælpeorganisationen Familier Med Kræftramte Børn

Det var nogle engagerede U13 drenge fra Husum Boldklub der i sidste uge løb penge ind til hjælpeorganisationen Familier Med Kræftramte Børn. De gik ind med alt hvad de havde, for at støtte det gode formål.
-De skulle lave et stykke arbejde, og de skulle selv ud og finde sponsorer, der ville skyde penge i dem. Det ligger der foruden den gode sags tjeneste også en stor læring i. Vi viser som fodboldklub, at vi rækker længere ud end bare til os selv, og jeg har set nogle rigtig stolte drenge, fortæller formanden for Husum Boldklub Tony Christensen.
Husum Boldklub synes det er et fantastisk godt koncept, og har derfor som et forsøgsprojekt fået engageret 10 U13 drenge, som har løbet mellem 22 og 27 runder á 250 m på 30 min.
-De har løbet i alt 25.433 kr. ind med hjælp fra både private sponsorer og lokale erhvervsdrivende. Det vil være rigtig fedt, hvis vi kan skrue det sammen, så vi også får lokale sponsorer med i fremtiden, siger Tony Christensen og tilføjer, at han håber indsamlingsformen kan blive et årligt tilbagevendende indslag i klubben.
BeneFITday er en indsamlingsform, hvor både breddeidrætten og den gode sag bliver vindere. Koncepter er enkelt: Der løbes flest muligt runder på 30 min. på en halv 11-mandsbane (250 m). Hver løber har i forvejen fundet sponsorer som ønsker at støtte løberen med et beløb pr. runde der løbes. Det indsamlede beløb fordeles med 70% til Forældre Med Kræftramte Børn og 30% til løberens hold/klub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top