Største boligsalg i fem år
Salget af boliger bliver i 2014 det største, siden finanskrisen blæste boligmarkedet omkuld

Boligsalget i 2014 bliver det største, siden finanskrisen lagde en dæmper på danskernes lyst til at købe bolig, viser salget hos Nybolig, der er en af landets største ejendomsmæglerkæder.
– Gennem det meste af 2014 er salget af boliger steget måned for måned, og som salgstallene ser ud indtil nu, vil det, hvis vi blot sælger lige så mange boliger i november og december som sidste år – og det forventer vi – resultere i det største salg siden 2009, fortæller pressechef i Nybolig, Kim Pauli.
Salget i år bliver således 11 pct. højere end i 2009. Der er dog stadig et stykke vej, til at salget når samme højder som før finanskrisen. I forhold til 2007, da boligsalget stadig var båret af stor optimisme hos køberne, vil salget i år ligge 30 pct. under.
– Årsagen til det stigende boligsalg er, at danskerne igen er begyndt at tro på en sikrere økonomisk fremtid, og at vi er kommet på den anden side af finanskrisen. Hertil kommer at boligkøberne kan se, at priserne gennem mere end et år har været meget stabile med en lille pil opad, samt at renten er historisk lav og har gjort det billigere at købe hus, forklarer Kim Pauli.

1 kommentar om “Største boligsalg i fem år”

  1. Det kan jeg give Kim Pauli helt ret i.
    Der er rigtigt begyndt at være gang i boligmarked i de store byer.
    Nu mangler vi bare yderområderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top