Paw knoklede i den gode sags tjeneste
Spinning arrangement i Føtex

Der duftede ikke kun af friske æbler og appelsiner i fredags i Føtex på Frederikssundsvej. Frugt- og grøntafdelingen blev nemlig fra kl. 18 omdannet til et spinning-lokale med ivrige sportsfolk.
10 cykler med 10 friske cyklister havde taget opstilling og lagt ben til at cykle penge ind til fordel for Brønshøj Boldklub og foreningen ”Familier med kræftramte børn”.
-Det gik rigtig godt. Der var plads til 50-75 publikummer og mange gjorde også stop med deres indkøbskurve for at heppe på, fortæller Kim Høg Madsen, der er formand for Brønshøj Boldklub og Erhvervsklubben ”Hvepsene”. Vi har haft 33 erhvervssponsorer og 83 private sponsorer, og der er kørt 143.000 kr,- ind, tilføjer en stolt formand.
Og der blev da også trådt til så sveden sprang, og de 10 ryttere tilbagelagede i alt 379,2 km på én time. En af dem der cyklede længst, var den 39-årige skuespiller Paw Henriksen, der er en ivrig cykelentusiast.
-Jeg er afhængig af sport og motion. Hvis jeg ikke får motioneret, så bliver jeg rastløs og har det som løve i et bur. I øjeblikket cykler jeg godt 200 km om ugen, og så bokser jeg også, fortæller Paw Henriksen, der synes det var nemt at sige ja til at deltage i et arrangement, der samler penge ind til et godt formål.
-Når jeg har tid til det, så vil jeg gerne lave den slags, fastslår Paw Henriksen, der fra den 20. november er aktuel i den nye danske biograffilm, ”Familien Jul”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top