Nyt posthus til Bellahøj
Den stigende nethandel har fået Post Danmark til åbne et posthus i Bellahøj. Det er Just Play på Frederikssundsvej 131, der nu også kan kalde sig posthus

– Vi er glade for, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu nemmere, når kunderne i Bellahøj og omegn skal hente og sende deres pakker, siger Tonny Povlsen, kundechef i Post Danmark.
I det nye posthus hos Just Play kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto – og alle posttilbud kan benyttes i hele Just Plays åbningstid alle ugens dage.
– Vi glæder os meget til at tilbyde kunderne i Bellahøj et posthus, som er et nyt og spændende produkt på hylden. Det er vores forventning, at et posthus her hos os vil gøre Just Play til et lokalt omdrejningspunkt, siger Junes Johansen, indehaver af Just Play i Bellahøj.
Pakker, som er bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere pakken, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor man i dag er vant til at hente sine pakker. Det vil altid fremgå af den besked, man modtager fra Post Danmark, hvor pakken skal afhentes.
Det nye posthus har slået dørene op og er ét af de i alt 150 posthuse, som Post Danmark åbner over hele landet inden jul. Efter åbningerne vil Post Danmark have mere end 1.400 udleveringssteder, hvoraf de ca. 950 er posthuse og ca. 475 er Pakkebokse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top