Nu kan Malthe rejse hjem
Den 22-årige danske pædagog-studerende Malthe Thomsen fra Brønshøj er nu endelig en fri mand. Han blev for fem måneder siden anklaget for at have krænket børn i den skole i New York, hvor han var i praktik. Nu er sagen frafaldet, fordi den amerikanske anklager måtte erkende, at der ikke var nogen beviser mod den […]

Den 22-årige danske pædagog-studerende Malthe Thomsen fra Brønshøj er nu endelig en fri mand. Han blev for fem måneder siden anklaget for at have krænket børn i den skole i New York, hvor han var i praktik. Nu er sagen frafaldet, fordi den amerikanske anklager måtte erkende, at der ikke var nogen beviser mod den danske studerende.
Nyheden vakte selvfølgelig stor glæde hos Malthe Thomsen og hans to mødre, Birgitte Thomasen og Marianne Larsen, som har været igennem en hård tid, hvor de har pendlet mellem Brønshøj og New York for at støtte sønnen i de mange svære måneder.
– Lige nu er det lettelse, der bærer det hele, og så må vi tage det andet senere. Det har været forfærdeligt, ikke mindst for mig – men også for familie og venner, fortalte Malthe Thomsen til de danske medier efter sagen var droppet.
– Jeg skal lige lette, og så skal jeg have en øl. Jeg har venner her, og jeg vil gerne sige farvel på en pæn måde, fortalte Malthe Thomsen, der også lige skal have sit pas igen før han kan vende hjem til Danmark. Han regner med at være hjemme igen i løbet af ugen.
Også Birgitte Thomsen, var også et stort smil over den glade nyhed og at hun endelig kan få sin søn med hjem.
– Det er så befriende. Vi har ventet måned efter måned. Det er befriende, fantastisk. Det har været et hårdt forløb, indrømmede Birgitte Thomsen overfor TV2.
Men kampen er ikke nødvendigvis slut. Sagen har kostet Malthe og hans familie en formue – penge som de ikke har. Nu overvejer familien at sagsøge New York City for at få en erstatning for det helvede, som Malthe Thomsen har været igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top