Mandfolkepræstation sikrede Brønshøj uafgjort
Vendsyssel – Brønshøj 2-2 (0-1)

Brønshøj gik for 11. gang fra banen i træk uden at tabe, og det var en mandfolkepræstation ifølge træner Carit Falch, som kort efter kampen kom med denne udtalelse:
”Vi møder et virkelig stærkt hold. Store dele af kampen var vi under pres, men jeg synes, vi reagerer godt på presset og arbejder hårdt og kollektivt. Vi har for få perioder, hvor det lykkes os at få vores spil igennem, og det er noget vi stadig arbejder på at forbedre. Igen er vi dog godt organiseret og kloge i mange af vores beslutninger både med og uden bold. Det var simpelthen en mandfolkepræstation af gutterne at tage point i Vendsyssel, hvilket få hold har præsteret. Vi er altså nu ubesejret i 11 kampe, hvilket jo ganske simpelt er respektindgydende. Vi skal have fundet de sidste procenter, så vi kan veksle flere af de uafgjorte kampe til sejre. Nu scorer Oke og Mikkel 2 meget flotte mål i dag, og det er jo en del af vejen. Men vi skal hele tiden lære af kampene og udvikle dette unge hold, så går vi altså en spændende fremtid i møde.”
Næste kamp bliver Brønshøj – AGF på søndag klokken 16.30 Tingbjerg idrætspark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top