Malthe vendte endelig hjem
I torsdags var linet op med flag, hornmusik i ankomsthallen i Københavns Lufthavn Kastrup, hvor både studiekammerater, venner, og familie vendte spændt på at se Malthe Thomsen igen efter mange måneders adskillelse. Og det var da også en rørt og glad Malthe, der endelig kunne sætte sine ben på dansk grund og få lange kramme […]

I torsdags var linet op med flag, hornmusik i ankomsthallen i Københavns Lufthavn Kastrup, hvor både studiekammerater, venner, og familie vendte spændt på at se Malthe Thomsen igen efter mange måneders adskillelse.
Og det var da også en rørt og glad Malthe, der endelig kunne sætte sine ben på dansk grund og få lange kramme af alle dem, han holder af.
Malthe har været igennem flere måneders helvede med anklager om at skulle have forgrebet sig på flere børn i den skole i New York, hvor han var i praktik som pædagog.
I Forrige uge blev han så endelig frifundet i anklagen og han kunne rejse hjem som en fri og renset mand.
-Det er en overvældende velkomst. Der er ikke nogle ord, der rammer helt præcist hvor dejligt det er at komme hjem igen, indrømmede Malthe, da han kom ud i ankomsthallen og så alle de mennesker, der var kommet for at ønske ham velkommen hjem.
-Det var toppunktet. Der var mødt mange flere op, end jeg havde regnet med, fortalte en storsmilende Malthe Thomsen, der ser frem til at skulle få sin dagligdag i Danmark tilbage.

Udgifterne til sagen har kostet familien i omegnen af 1.5 mill kroner – penge som de ikke har.
Heldigvis har der været mange, der har valgt at støtte familien med penge i den svære tid. Der er blevet samlet omkring 500.000 ind, som har været med til at dække nogle af de udgifter, familien har haft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top