Jeg vil gerne være skuespiller
En tur til bageren for et par år siden ændrede Alfred Bjerre Larsens liv. Han var en almindelig skoledreng fra Brønshøj, der elskede at spille fodbold og lege med sine venner. En dag da han stod og valgte kager hos den lokale bager og blev antastet af en dame, som spurgte, om han ikke kunne […]

En tur til bageren for et par år siden ændrede Alfred Bjerre Larsens liv. Han var en almindelig skoledreng fra Brønshøj, der elskede at spille fodbold og lege med sine venner. En dag da han stod og valgte kager hos den lokale bager og blev antastet af en dame, som spurgte, om han ikke kunne tænke sig at være med i en film.
-Jeg overvejede det, og sagde ja, fortæller Alfred, der fik sin debut i den danske spillefilm, Spies og Glistrup, hvor han skulle spille Glistrups søn.
Derefter er det gået stærkt for den 12-årige Alfred, der nu har lagt stemme på tre tegnefilm og været med i syv film, og han er da også ret sikker på, at han skal være skuespiller, når han bliver voksen.
Nu kan man også opleve Alfred i en større rolle i den nye danske familie-jule film, ”Familien Jul”, hvor han spiller en fornuftig og stræbsom bror til en storesøster og en lillebror i en familie, hvor julen har svært ved at få plads. Faren kan nemlig ikke lide jul, men snart flytter den søde og kære drillenisse Pixie ind hos familie, og så kommer der til at ske ting og sager.
-Jeg er altså ikke så dengset, og går rundt i stram skjorte, som i filmen, men jeg tror nok, jeg er ret ansvarlig, forsikrer Alfred, der er den yngste af tre drenge.
Alfreds egen familie har givet ham stor opbakning, og det har skolen også, selvom han ind i mellem har været væk fra timerene.
-Men lektierne har jeg altså skullet lave alligevel, fastslår Alfred med et skævt smil.
At lave film er gået helt ind under huden på den charmerende skuespiller, og han har oplevet, hvor stærke bånd man skaber, når man er på et filmset.
-Jeg har lært mange søde voksne og børn at kende. Og vi kommer helt sikkert til at se hinanden, for vi er blevet ret tætte, fortæller Alfred, der i weekenderne skal rundt omkring i landet for skrive autografer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top