Jeg er på rette hylde
Efter 20 år i forretningen Mik M på Frederikssundsvej 288 er ejeren Michael Mosbak lige så glad for sit job som tøjmand, som han var, da han startede i branchen for snart fyrre år siden

Han ligner en rigtig dress­man. Drønsmart i tøjet og med moderigtig frisure. Michael Mosbak er med på beatet, og hans butik bærer også præg af god smag.
Oven i hatten får man en ypperlig betjening, for Michael Mosbak er det vigtigt, at folk får mere, end de forventer. Blandt andet tilbyder han sine kunder en helt speciel service, og det er, at han kan lægge bukser op, og sy lidt ind, hvis det er nødvendigt. Og hvis der er god tid i forretningen, så gør han det, mens man venter.
-Jeg tror jeg har lagt 100.000 par bukser op, fortæller Michael Mosbak smilende og klapper sin gamle symaskine, som er lavet af støbejern og fra den tid, hvor der kun var 4 cifre i telefonnummeret.
-Jeg tror, det er kvinderne, der er mest glade for, at jeg lægger bukserne op, for ellers skal de jo ofte i gang, tilføjer Michael Mosbak, der synes det bedste ved at ligge i Husum er den store mangfoldighed.
-Der kommer kunder fra alle lag, og langvejs fra. Det dårligste jeg har oplevet i forretningen er, at vi har været udsat for hærværk et par gan­ge. Men det opvejer heldigvis ikke alt det positive, forsikrer Michael Mosbak, der i anledning af jubilæet invitere til reception på fredag i butikken med vin og mundgodt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top