Input til mere bevægelse i skolerne i Brønshøj og Husum
Pædagoger og lærere i Brønshøj og Husum er inviteret til inspirationsworkshop i Danske Gymnastik-og Idrætsforeninger Storkøbenhavn

Folkeskolereformen er en realitet, og alle skoler har de sidste måneder afprøvet forskellige måder til at sikre, at alle elever får mindst 45 minutters bevægelse hver dag. Nogle skoler har integreret bevægelse som en del af den almindelige undervisning, mens andre har lagt egentlige bevægelsesbånd ind i løbet af skoledagen, så eleverne eksempelvis starter skoledagen med en løbetur. Fælles er, at idérigdommen er stor og at alle skoler nu har fået egne erfaringer med at skabe en mere aktiv skole. Ifølge Mogens Kirkeby fra DGI Storkøbenhavn er tiden nu kommet til at lægge endnu et lag på.
-I foråret og hen over sommeren har skolerne haft rigtig travlt med at forberede sig på reformen og den nye hverdag. De sidste par måneder har skolerne arbejdet med mere bevægelse i skoledagen, og nu vil vi i DGI Storkøbenhavn gerne give lærere og pædagoger i Brønshøj og Husum mulighed for at få nye aktiviteter i værktøjskassen til glæde for de børn som det hele handler om. Vi oplever, at mange skoler, lærere og pædagoger har mod på mere, og det vil vi i DGI Storkøbenhavn gerne understøtte med en række inspirationsworkshops i Hovedstadsområdet, siger Mogens Kirkeby. Folkeskolereformen har fokus på bevægelse for at understøtte motivation og læring samt fremme sundhed hos børn og unge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top