IF Stadion reddede det ene point
Stadion – Rødovre 24-24 (12-13)

Ærkerivalerne fra Rødovre var torsdag på besøg i Bellahøj-hallerne til et af de årlige høj-intense kampe. Det var gæsterne, der kom bedst fra start. Stadion var 10 minutter om at komme bare lidt ind i kampen, men midt i halvlegen får de så lidt mere fat og er kun bagud med 5-6 efter 15 minutter. Forsvaret har ellers været varemærket for denne sæsons succes, men Rødovre scorede efter behag og bragte sig foran med 7-10 efter 20 minutter. Mod slutningen af halvlegen strammede Stadion sig så an og var kun bagud med 12-13 ved pausen.

2. halvleg
Efter 6 minutter så man klart, at det var en kamp med en vis tænding, da hjemmeholdets Hjort takles voldsomt og må bæres fra banen. Det tænder hjemmeholdet, og de presser Rødovre godt og tvinger dem til at lave fejl. I den periode får hjemmeholdet ikke blot udlignet til 19-19, men får også Rødovre til at se trætte ud. Desværre får Stadion ikke udnyttet det fysiske overtag, da kampen er præget af alt for mange spilstop og dermed får Rødovre pusten igen.
Kampen slutter 24-24, et resultat hjemmeholdet vist kan være mest tilfreds med.
Topscorer fra Stadion blev Danny Reinholdt med 9 mål.
Efter kampen, udtalte Stadions træner Thomas Schou: ”Holte-kampen sidder stadig i spillerne, men der bliver vist god moral, og der bliver kæmpet godt. Der er dog stadig for meget håndbremse, og der mangler noget ærgerlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top