Hakkebøf med spejlæg og bløde løg
Beboerne på Tingbjerghjemmet stemte om Danmarks nationalret

Det var dækket om med grønne duge, matchende servietter og lys. Der var rigtig feststemning på Tingbjerghjemmet i sidste uge, da plejehjemmet fik besøg af kokken Rasmus Bredahl, der sammen med plejehjemmets egne kokke stod for at lave en nyfortolkning af hverdagsretten hakkebøf. Hakkebøffen kandiderer blandt 7 andre retter om at blive Danmarks nationalret, og havde i dagens anledning fået en tvist med grillede rodfrugter og et spejlæg på toppen.
Der blev hældt vin op i glassene mens Rasmus Bredahl præsenterede maden, og der var stor begejstring blandt beboerne, mens de talte om deres livretter. En af beboerne savnede dog stegt lever blandt favoritterne, mens andre frikadeller.
Efter desserten, som var rød grød med fløde, gik en repræsentant for fødevarestyrelsen rundt med en computer, så de ældre også fik mulighed for at afgive deres stemme, og beboerne på Tingbjerghjemmet var ret enige om at det skal være hakkebøffer og karbonader, der skal være Danmarks nationalret. Stegt flæsk med persillesovs kom ind på en tredje plads.
Indtil den 16. november kan man stemme på hvilken ret, man synes skal være Danmarks nationalret.
De 8 retter man kan stemme på er karbonader, hakkebøf, stegte sild, brændende kærlighed, smørrebrød, koteletter, æbleflæsk og stegt flæsk med persillesovs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top