Hærværk hos Vapers
Der var en noget rystet ejer, der sidste mandag morgen igen kunne konstatere, at der havde været hærværk på hans forretning på Frederikssundsvej 181 B. Thomas Gollander-Jensen er ikke mindst rystet over, at politiet har valgt ikke at gøre noget ved sagen. -Forrige weekend blev der også smadret en rude, og nu er det så […]

Der var en noget rystet ejer, der sidste mandag morgen igen kunne konstatere, at der havde været hærværk på hans forretning på Frederikssundsvej 181 B. Thomas Gollander-Jensen er ikke mindst rystet over, at politiet har valgt ikke at gøre noget ved sagen.
-Forrige weekend blev der også smadret en rude, og nu er det så gået ud over butikkens andet vindue. Jeg fandt en knækket mursten udenfor, og jeg kunne se, at den havde været brugt fem gange på ruden, fortæller den ærgerlige ejer af Vapers.
Thomas Gollander-Jensen har selvfølgelig ringet til politiet begge gange for at anmelde sagen, men politiet mener ikke, at de har tid til at tage sig af det.
-De sagde til mig, at jeg skulle samle murstenen op i en papirspose og tage billeder af ruden, og så ville de sende en patruljevogn. Men da der ikke kom nogen, så ringede jeg og sagde, at jeg selv kunne komme forbi, men det var de ikke interesserede i. Det eneste de sagde var, at jeg bare kunne smide murstenen ud igen, fortæller Thomas Gollander-Jensen, der undrer sig over politiets indsats.
-Det er mærkeligt, at de ikke har tid. Jeg ser politiet holde udenfor min butik flere gange om dagen i deres patruljevogne for at hente sandwich hos naboen. Selvfølgelig skal de da have noget at spise, men det rykker godt nok noget ved min retsfølelse, når de vælger ikke at gøre noget, fastslår Thomas Gollander-Jensen.

1 kommentar om “Hærværk hos Vapers”

 1. Kent Rosengaard siger:

  Politiet har jo ikke tid, de skal passe deres Fotovogne.
  Må nok indrømme at min respekt for politiet er faldet væsentligt de sidste 5-8 års tid.
  De er faktisk lidt til grin til tider.
  Du kan ikke regne med politiet i dag, desværre.
  Men vi ligger, som vi har redt. Danskerne har selv valgt politikerne gennem tiden.
  De kommende 5-10 år og nok længere, betales regningen for denne naivitet.
  Vågn op….
  K.Rosengaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top