Gys i gaden
Det var ikke for sarte sjæle, da der i fredags blev afholdt 2700 Halloween i Brønshøj og Husum

På Brønshøj Torv kunne man gå på en mørk og skræmmende tur rundt i spøgelseshuset Medusa. På vejen derind skulle mand forbi en zombie med en motorsav, hvis mand turde, og ude på torvet kunne man skære græskarhoveder eller møde den sortklædte ildsluger. I Husum Bypark kunne man få en dejlig varm græskarsuppe og i mange butikker var ekspedienterne udklædte og klar til lidt gys. Endnu engang et godt og uhyggeligt arrangement i bydelen.

Tine Ejbøl vandt et gavekort på 500,- ved Brønshøj-Husum Avis´ halloween-konkurrence.
Gavekortet blev brugt hos Zhenzi i Brønshøj.

Se flere af Kaj Bonnes fotos på bha.fotokajbonne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top