Frivillige hjælper med NemID og Digital Post
I Tingbjerg har man igangsat et 8 ugers forløb, der skal introducere bydelens beboere til NemID og Digital Post. Det er et samarbejde mellem Områdesekretariatet i Tingbjerg, Københavns Borgerservice og Tingbjerg Bibliotek samt frivillige i bydelen. To ugentlige aftener vil der være åbent i Beboercentrum på Ruten 14 i Tingbjerg, hvor borgere kan komme ind […]

I Tingbjerg har man igangsat et 8 ugers forløb, der skal introducere bydelens beboere til NemID og Digital Post. Det er et samarbejde mellem Områdesekretariatet i Tingbjerg, Københavns Borgerservice og Tingbjerg Bibliotek samt frivillige i bydelen. To ugentlige aftener vil der være åbent i Beboercentrum på Ruten 14 i Tingbjerg, hvor borgere kan komme ind og få hjælp og/eller en introduktion til, hvordan de bruger deres NemID og Digital Post. Der er åbent onsdage fra 17-19 og torsdage fra 16-18.
-Jeg vil gerne hjælpe dem, som ikke er bekendt med Nem­ID og det digitale system. Det er givetvis personer, der potentielt kan tabes i processen, så derfor vil jeg gerne hjælpe, siger Martin Jensen, der er frivillig og ser det som en udfordring, at alle borgerne nu skal kunne modtage deres post digitalt. Han vil sidde klar hver onsdag kl, 17-17 og 5 uger frem.
Hvis du også har lyst til at blive frivillig i Tingbjerg, kan du kontakte boligsocial medarbejder Lene Almdal på tlf. 53 14 22 42 eller mail lene@tingbjerg.com samt adressen Ruten 16, 2700 Brønshøj. Man bliver som frivillig tilbudt et kursus i, hvordan man underviser i NemID.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top