Folkekøkken Voldparken Skole
Hvor var det fantastisk at være til middag i Folkekøkkenet den 30. oktober. Masser af voksne og børn, dejlig mad og ikke mindst rigtig god stemning blandt alle de frivillige der lægger kræfter i arrangementet. Jeg er vildt importeret over, at så mange, både ældre og helt unge, hjælper til på sjoveste vis. Denne aften […]

Hvor var det fantastisk at være til middag i Folkekøkkenet den 30. oktober. Masser af voksne og børn, dejlig mad og ikke mindst rigtig god stemning blandt alle de frivillige der lægger kræfter i arrangementet. Jeg er vildt importeret over, at så mange, både ældre og helt unge, hjælper til på sjoveste vis. Denne aften stod i Halloweens tegn. Der var pyntet op i bedste gyserstil. En ung pige spillede teater for og med en større gruppe børn i et rum ved siden af spisesalen, maden var præget af stærke krydderier i bedste Halloween stil og vi sluttede måltidet med et stykke græskarkage og the. Ærgerligt at Folkekøkkenet lukker i nogle måneder.
Det er lige sådan et sted der kan samle folk. Vi er ikke forvænt med den slags her i udkantskøbenhavn. Tak for initiativet. Gid det snart er forår igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top