Fire bryllupper og én begravelse
I 2011 købte restauratør Johnny Lykkegaard og Joachim Wasser Restaurant Bellahøj. De overtog det historiske sted, der var særdeles nedslidt og nedkørt

Restauranten trængte på alle måder til en kærlig hånd. Tre år senere efter masser af knofedt og lange arbejdsdage, er alt blevet istandsat med lækre tapeter, indrettet moderene og i en romantisk stil, så det passer til de flotte omgivelser. De gamle fine paneler, radiatorskjulere og døre er bevaret, og på loftet blev der fundet masser af restaurations-musselmalet porcelæn og gammelt sølvtøj, som kommer til sin ret.
Det er efterhånden blevet en livsstil for Johnny Lykkegaard at sætte liv i en virksomhed. Han er uddannet kok, og har været iværksætter i 28 år. Han har blandt andet haft Restaurant Herthadalen ved Ledreborg Slot.
-God business bliver restaurationsverdenen aldrig, men jeg kan lide det, fastslår Johnny Lykkegaard, der har indrettet Restaurant Bellahøj til fester og arrangementer
-Vi er ikke en a la carte restaurant, fortæller Johnny Lykkegaard, der har 8 fuldtidsansatte og en masse timeansatte i sin forretning.
Og der er godt gang i de fire smukke selskabslokaler, hvor der er plads til 500-600 siddende gæster og for nyligt kunne Restaurant Bellahøj så bryste sig af at blive kåret til Gazellevirksomhed.
-Vi har haft en vanvittig travl sommer. Fra Maj til september har vi haft fire bryllupper hver weekend, og vi har også begravelser. 90 procent af vores omsætning kommer ind i weekenderne, fortæller Johnny Lykkegaard, der nu også går ind i at skabe mere liv til bydelen.
-Vi skal holde livsstils julemarked i restauranten her. Vi var også med til at få Copenhagen Historic Grand Prix til bydelen, tilføjer Johnny Lykkegaard, der også har planer om snart at skulle lave nogle musikarrangementer til folk +40.

Fakta
Gazellevirksomhed er en betegnelse for en hurtigt-voksende virksomhed som minimum har fordoblet sin omsætning over en fireårig periode. Udtrykket udspringer af den årlige gazelleundersøgelse, som er blevet udarbejdet af Dagbladet Børsen siden 1995. Fra 1995 til 2013 har Dagbladet Børsen i alt kåret 14.610 gazellevirksomheder. Cirka 5.300 af disse virksomheder er blevet kåret mere end én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top