Få nyt syn
Den 1. oktober ansatte Nyt Syn i Brønshøj den 56-årige Steen Merrild, hvis opgave bliver at markedsføre og brande butikken på Frederikssundsvej. -Jeg er ikke optiker, men er det, man kalder butiks-optimizer. Mit job er, at få bragt butikken op til den standard på det koncept, som vi har lavet med vores nye partner, Zeiss, […]

Den 1. oktober ansatte Nyt Syn i Brønshøj den 56-årige Steen Merrild, hvis opgave bliver at markedsføre og brande butikken på Frederikssundsvej.
-Jeg er ikke optiker, men er det, man kalder butiks-optimizer. Mit job er, at få bragt butikken op til den standard på det koncept, som vi har lavet med vores nye partner, Zeiss, fortæller Steen Merrild, som foruden Nyt Syn i Brønshøj har et lignende job i Nyt Syn i Dianalund.
Steen Merrild er oprindelig uddannet købmand, men han startede tilbage i 2008 i Nyt Syn. Han lærte en masse om butiksdriften og briller, og han har været i Nyt Syns bestyrelse i flere år og derved været med til at forme kæden. Nu skal han blandt andet være med til at markedsføre den målemaskine, som kæden lige har investeret i. Den kan måle øjets optik og tilstand, og den kan skræddersy brillen, så den passer perfekt.
-Vi har mange kunder, som decideret oplever, at de har fået en HD syn, fortæller Steen Merrild, der på torsdag holder udsalg i butikken i Brønshøj, hvor de sælger ud af deres kollektioner til favorable priser.
-Normalt konkurrerer ikke på pris, men vi tilbyder vores store faglighed og branchens bedste glas, som Zeiss er frontløber på, fortæller Steen Merrild.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top