”En ulykkelig familie”
Musicalen ”En Lykkelig Familie” kom aldrig til at spille på Frederiksberg Teater. En uge før forpremiere måtte Finn Jensen og Ronnie Jeppesen indse, at det arbejde de havde lagt i stykket desværre var forgæves. Hovedrollen sprang fra, og da man ikke kunne nå at finde en ny hovedrolle, måtte stykket lægges ned og teatergruppen skilles. […]

Musicalen ”En Lykkelig Familie” kom aldrig til at spille på Frederiksberg Teater. En uge før forpremiere måtte Finn Jensen og Ronnie Jeppesen indse, at det arbejde de havde lagt i stykket desværre var forgæves. Hovedrollen sprang fra, og da man ikke kunne nå at finde en ny hovedrolle, måtte stykket lægges ned og teatergruppen skilles. Brønshøj-Husum Avis bragte i anledningen af opsætningen et interview med den lokale amatørskuespiller, Sofie Wifstrand Poulsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top